Mottó: “Sok lájkot gyűjteni, szép képeket kitenni és fogadni a bókokat sokkal könnyebb, mint gondolnád. De vevőket szerezni, hatékony kampányokat végigcsinálni, amiből sok új ügyfél jön - hát azt csak kevesen tudják.”

/Vida Ágnes pszichológus, online marketing szakértő, üzleti tanácsadó./

Így növelheted az érdeklődést vállalkozásod, szolgáltatásaid - és magad iránt

Amiben segíteni tudok neked: praktikus tanácsok, könnyen alkalmazható tippek, vállalkozásodra szabott, vásárlást ösztönző konkrét ötletek. Mindezt akár már egy másfél órás konzultáció során.

Ez egy folyamat, amelyet az útmutatásaim alapján könnyen ki tudsz dolgozni, a saját stílusodra és vállalkozásodra szabva.   

Két dolog az alapja mindennek:

1. Mindig tudd, hogy az egyes lépésekkel, eszközökkel, tartalmakkal, reklámanyaggal, bloggal, stb. mi a célod. Ez azt jelenti, hogy vezesd az érdeklődőt végig, tartsd fenn a figyelmét. Erre sok ötletet kapsz tőlem.  

2. A célod az legyen, hogy egy „ellenállhatatlan ajánlatot” építs fel. Ennek része egy speciális árképzés és a pozicionálás is – ezt néhány praktikus, jól működő értékesítési technikával/módszerrel érheted el. El fogom mondani, hogyan.

Sokan küzdenek most a vevőszerzés problémájával, és sok esetben kínlódássá válik az egész folyamat - tukmálós, magamutogató, okoskodó hangvételű bejegyzésekkel - ezek nem hoznak eredményt. Az elmúlt hónapokban a legtöbb megkeresést a szolgáltató szektorban tevékenykedő vállalkozóktól kaptam, és olyan új vevőszerző módszerekről beszélgettünk és ötleteltünk, melyek túlmutatnak a közösségi média posztokon.

Tévhit az is, hogy csak a drága megoldások működnek…

Kreativitással, új módszerekkel, útvonalakkal, “csali” termékekkel és szolgáltatásokkal, problémát megoldó tartalommal, hírekkel, hírlevelekkel, posztokkal, bloggal, kuponokkal, jó ötletekkel, egymásra épülő folyamatokkal sokkal többet tehetünk azért, hogy több vevőnk és ezáltal több bevételünk legyen.

Ezek egy jól felépített, és vevőket hozó értékesítési tölcsér, azaz sales funnel alapjai. A funnel lehet kisebb vagy nagyobb, egyszerűbb vagy bonyolultabb is.

Ha szeretnél ebben az irányban előrébb lépni, magad és a szolgáltatásod jobban és hatékonyabban bemutatni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot. 20 éves marketing kommunikációs területen szerzett tapasztalattal várlak, munkámat igény szerint webdesigner, honlapfejlesztő és profi fotós kollégám is segíti, hogy minél hatékonyabb legyen a végeredmény. Ez abban az esetben lehet segítség számodra, ha nincs honlapod, landing oldalad vagy sales oldalad, esetleg nem tudod még, melyik mit jelent pontosan és mire használhatod.

Akár a kivitelezésben van szükséged segítségre, akár megtanulnád, hogy csinálhatod jól magad az értékesítést célzó marketing lépéseket, fordulj hozzám bizalommal, küldj egy e-mailt és egyeztetjük a részleteket. A levél tárgyába kérlek, írd be az alábbiak közül valamelyiket, amelyikre leginkább szükséged lenne az árbevételed mielőbbi növelése érdekében: értékesítési tölcsér Veszprém, vagy sales funnel építés Veszprém, vagy landing oldal készítés Veszprém, vagy honlapkészítés olcsón Veszprémben.


Köszönöm bizalmad!

Szauder Rita
vitalbloginfo@gmail.com

Tanulj sikeres vállalkozóktól 1. rész!

Akiktől én is sokat tanulok és inspirálódom folyamatosan, a hazai élvonalból ajánlok neked is néhány szakértőt:

Szitár Laura

A Webb by Szitár Laura online workshopokkal, tanfolyamokkal, programokkal és most már klubbal is abban támogatja a vállalkozókat, hogy minél könnyedebb, ugyanakkor jövedelmezőbb vállalkozásuk lehessen. “Hogy az üzleted ne csak a pénzről, de az értékátadásról, tudásmegosztásról is szóljon, hogy a vállalkozás mindennapos, folyamatos menedzselése mellett maradjon időd igazán élni is.” szitarlaura.hu

Vida Ágnes

Vida Ágnes pszichológus, online marketing szakértő, üzleti tanácsadó. Rendkívül kreatív, számos gyakorlatban is jól hasznosítható és működő (!) lépést tanulhatsz Vida Ágnestől. Idézem: “Manapság, amikor mindig recesszióról és elbocsátásokról hallani, és amikor a közvélemény azt tartja, “minden vállalkozó csaló” és “vállalkozónak lenni túlságosan stresszes”, én azt tapasztaltam, hogy jól átgondolt alapokra építve és megtervezve lehet sikeres vállalkozást felépíteni, és a havi megélhetés mellett tartalékokat képezni, befektetni, mindezt teljesen legális módszerekkel.” gazdagmami.hu

Csont Attila

Csont Attila és felesége, Csontné Nagy Noémi professzionális anyagokkal segíti a vállalkozókat. Vallják, hogy a VÁLLALKOZÁS TANULHATÓ. Oldalukon lépésről lépésre haladva felépítheted “azt a vállalkozást, amiről mindig is álmodtál, az alapoktól a profi szintig.” csontattila.hu

Fehér Balázs

Fehér Balázs, legtöbbeknek csak Mr. Lista. Abban segít hálózatépítőknek, értékesítőknek, hogy hatékony kommunikációval jobb posztokat és személyes üzeneteket írjanak, “ennek köszönhetően kiválthassák az utált munkahelyüket és elérjék az anyagi függetlenséget”. feherbalazs.com

Szendrei Ádám

Szendrei Ádám nevét rengetegen ismerik, munkásságát azért is érdemes követned, mert különböző értékesítési és pénzügyekkel kapcsolatos anyagok közül választhatod ki azt, amelyikre szükséged van. Könyv, mentorprogram, tananyagok, tréningek, klub és számtalan videó segít ebben. Első megnézendő videónak ezt ajánlom: Így adj el bármit könnyebben, 10 lépésben, Ádám oldalát pedig itt érheted el: szendreiadam.hu

Tanulj sikeres vállalkozóktól 2. rész!

Az alábbi interjúkban, cikkekben sikeres vállalkozók történeteit olvashatod, kezdve attól, hogy mikor és hogyan alapították a ma már sokszor milliárdos bevételű vállalkozásaikat.

Az írások a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Vállalkozói sikertörténetek című, exkluzív kiadványsorozatából valók.
Szerzőjük Szauder Rita.

Könnyen és gyorsan te is megtanulhatsz olyan PR cikket írni, amellyel növelheted az ismertséged és szakértői státuszodat. Olvass tovább kommunikációs tréningjeimről és ingyenes anyagaimról: