Kommunikáció könnyedén

Gyors tanulással, néhány óra alatt jól használható tudás.

Ingyenes anyagaim jelenleg a www.vehir.hu oldalon megjelenő kommunikációs tréning sorozatban érhetők el, gyakorlati feladatokkal.

Tovább az ingyenes tréningre

  • Konfliktuskezelés tréning

    Bármilyen vita, konfliktus, sértés, becsmérlés, negatív kritika, fölényeskedés, provokáció, leértékelés, veszekedés kezelésének alapja annak felismerése, hogy az ember, aki ott áll velem szemben, az nem én vagyok, és mindaz, ami történik, nem belőlem fakad...

    Mindenki a saját tudatszintjén észleli és értelmezi a világot, amelyet nagyban befolyásolnak múltbéli tapasztalásai.

    A legfontosabb , hogy tudatosítsd: minden ember, eset és helyzet egyedi. Őrlődés és rágódás helyett első lépésben ismerd fel a szituációt, másodikban tanuld meg, majd hasznosítsd a mindennapi életedben a verbális önvédelmi technikákat.

    Mindez első osztályú önfejlesztés is egyben, hiszen igencsak próbára tesz téged és a türelmed. Ám ha megérted a dinamikáját, bölcsebb, nyugodtabb és remélem, boldogabb ember is leszel.

    Életünk során számtalan szituációban előfordul, hogy meg kell védeni magunkat - magánéletben és munkában egyaránt. De szerencsére soha nincs késő ahhoz, hogy megtanuld, hogyan kell ezt csinálni. Erről szól a 3 részből álló konfliktuskezelési tananyag, amely egyéni igényekhez szabottan épül fel és számos gyakorlati tanácsot, praktikus és jól hasznosítható tudást ad a kezedbe.

  • Írj profin te is!

    Van, akinek könnyebben megy, másoknak kevésbé. A jó hír az, hogy a gyors és hatásos szövegírás tanulható, és ki tudja, még az is lehet, hogy végül megszereted az írást.

    Amit a szövegírás modul(ok) során megtanulhatsz:

    1.,Hogyan öntsd szavakba a fejedben lévő gondolatokat?

    2.,Miért jó a jegyzetelés, vázlatírás, és hogyan tudod hasznosítani?

    3.,Hogy írj üzleti, hivatalos, vagy magánlevelet úgy, hogy eredményes legyen?

    4.,Milyen (íratlan) szabályai vannak a chatelésnek?

    5.,Milyen a hatásos marketing szöveg?

    6.,Mit írj a blogodba és egyáltalán: hogyan fogj hozzá…?

    7.,Hogyan írj PR cikket vagy bármilyen egyéb cikket?

    Ha szeretnél ezek közül bármelyikben is előrébb lépni, fordulj hozzám bizalommal és egyeztetjük a részleteket. Amennyi idő áll rendelkezésedre, ahhoz igazítjuk a tananyagot is.

  • Legyél magabiztos előadó

    A nyilvános beszéd és a professzionális előadástechnika teljes mértékben tanulható képesség, és egyetlen titka van: a sok gyakorlás, amellyel gyakorlatilag bármeddig fejleszthető.

    Legyen szó egyetemi feleletről, prezentációról, ismerősökkel vagy munkahelyi közegben történő beszélgetésről, saját készítésű videókban való megszólalásról, médiának történő nyilatkozatról, közösségi médiában élő bejelentkezésről, a legfontosabb lépések az alábbiak:

    I.Felkészülés

    II.Bemutatkozás, köszöntés

    III. Téma kifejtése könnyed, természetes stílusban

    IV. Elköszönés, zárás, jó benyomás keltése a hallgatóságban

    Hogyan érd el mindezt?

    Könnyebb, mint gondolnád. Vannak technikák, melyekkel rövid idő alatt, gyorsan, eredményesen javíthatod előadói képességeidet. A szónoki beszéd csiszolása című tananyag is egyéni igényekhez igazodva épül fel és a gyakorlati rész teljes mértékben hozzád igazodik.

    Ha csak egy alkalommal veszel részt egy mini workshopon, már akkor is sokat haladhatsz előre!

    Ha érdekelnek a részletek, akkor keress egyénre szabott ajánlatért.

Kommunikációs tanfolyamok egyénre szabottan: minitanfolyamok, workshopok, modulok kombinációja egyéni tempóban és igényekhez igazítva.

1-10 alkalmas egyéni képzéssel azonnal és a gyakorlatban jól hasznosítható tudást kaphatsz, személyesen vagy élő online kapcsolódással az alábbi területeken:

  • problémás ügyfelek kezelése

  • panaszkodó, sértődékeny emberekkel való bánásmód

  • hatásos válaszok vita, konfliktus, szóbeli agresszió esetére

  • blogírás, közösségi média posztírás megtanulása

  • nyilvános beszéd, előadástechnika fortélyai

  • újságírói alapismeretek

  • hatékony és eredményes üzleti levelezés

  • Facebook, Instagram oldalak szerkesztése, tartalmak készítése

  • Jó benyomás, szimpatikus érzet keltése

Rólunk mondták

Rólunk mondták

 Fejes Enikő ügyvezető igazgató, Balatoni Élménypark Csopak, Compass Vámügynökség:

"Ritával sok éve dolgozunk együtt, elsősorban a Balatoni Élménypark Csopak marketingkommunikációjában. Nagyon sokat jelent, hogy nem nekem kell reklámszövegekkel, marketing megjelenésekkel, PR cikkekkel foglalkoznom, gyakorlatilag csak a végleges döntéshozatallal az egyes kampányok, megállapodások, munkafolyamatok kapcsán.Ritával öröm együtt dolgozni”.

Bákor Dávid kommunikációs vezető, Magyar Önvédelmi Mozgalom:

“Néhány hónapja a munkám miatt kezdtem mélyebben foglalkozni a kommunikációval, és képezni magam. Köszönöm Ritának, hogy a különböző szakmai kéréseimre is mindig találunk megoldást. Én online tanulok nála, ami kétgyermekes apaként praktikus megoldás.”

Vera (Santulan - ayurvédikus masszázs):

Rita figyelmessége és rendelkezésre állása felülmúlhatatlan. Kézen fogott és elhitette velem, hogy meg tudom írni gondolataimat, amelyeket meg szeretnék osztani a vendégeimmel. Szuper kérdései segítségével sikerült is! Mindent köszönök!  :) “