Bemutatkozás


A Vitalblog.hu online tanácsadó oldal célja, hogy minőségi tartalmat közvetítsen az életmód és a kommunikáció témaköreiben.

A szakmai vezetőről:

A Vitalblog.hu honlap szakmai vezetője Szauder Rita marketing kommunikációs és PR-szakértő, újságíró, életmód program vezető.

Végzettségek:

Diploma in Business English - The Institute of Commercial Management

Nemzetközi kommunikáció és PR szakos bölcsész - Szegedi Tudományegyetem

Sportoktató, sportedző - Pannon Egyetem Testnevelési Tanszék

Regionális politika és gazdaságtan doktori iskola - Pécsi Tudományegyetem /folyamatban/

Rita marketing és kommunikációs tréningjei 20 éves szakmai tapasztalat során, valamint száznál is több esettanulmány és több éves kutatómunka folytán olyan magánszemélyeknek és vállalkozóknak készülnek, akik kézzelfogható, szó szerint már másnap használható tudást szeretnének. Az egyénre szabható anyag kipróbált és letesztelt módszerekre épül.


Mozgásprogramokhoz kapcsolódó szakmai bemutatkozás:

Szauder Rita vagyok. Több mint tíz éve végeztem sportedzőként a Pannon Egyetem testnevelési tanszékén, később az ország egyik legismertebb szakemberénél, a Gerinckoncepciót is kidolgozó Almásy Csilla gyógytornász-fizioterapeuta, jógaoktatónál képeztem tovább magam Budapesten.


Rendszeresen publikálok cikkeket életmód szakújságíróként. Az egészséges életmód alapjaival már korai gyerekkoromban megismerkedtem a szüleim által szervezett, akkor még ritkaságnak számító életmód táborokban, melyeknek már a 80-as években része volt a reformtáplálkozás, a gyógyító ételek készítése, a jóga, az elcsendesedés és a belső harmónia megélése.

Ezekben az években ismerkedtem meg a tánc alapjaival is, majd a patinás múltú Vörösmarty Színházban folytattam tánctanulmányaim, Kisberkné Kallós Judit és Kallós Béláné Sári néni tanítványaként. Társastáncot Arany Szilviától tanultam, a táncos aerobik alapjait Vajda Dóra táncpedagógus, sokszoros versenytánc győztes táncos segítségével sajátítottam el. Később divatbemutatók szervezésével, modellképzéssel foglalkoztam, és 2015-ben, valamint 2016-ban a Veszprém Szépe verseny koreográfusaként dolgoztam.


Kapcsolat:

E-mail: vitalbloginfo@gmail.com

Telefon: +36 70 311 5959

Facebook Messenger: Rita Szauder

www.vitalblog.hu