Ismerd meg és használd vállalkozásod sikerességéhez a PR cikkben rejlő lehetőségeket!

Egy PR cikk rengeteg segítséget jelent vállalkozásod ismertségének növeléséhez, hírnevének erősítéséhez. Elhelyezheted a médiában, a saját közösségi média felületeiden, vagy a blogodban is.

Ha szeretnéd, akkor rövid idő alatt megtanítalak rá, hogyan írj meg önállóan egy PR cikket. Ha nincs rád időd, vagy nem szeretnél ezzel foglalkozni, akkor szívesen megírom helyetted és ötleteket is adok ahhoz, hogy hol és hogyan használd fel!

Telefonon és e-mailben egyeztetjük a részleteket, a végleges, jóváhagyott cikket pedig e-mailben kapod meg tőlem. Mutatok hozzá néhány inspirációt!

Szauder Rita Szauder Rita

Varga Adél: Szenvedély és hivatás

A talpreflexológia egykorú az emberiséggel, sőt, talán annál is idősebb. Varga Adél az El Caminon tett zarándokútján ébredt rá arra, mekkora jelentősége van valójában az emberi talp egészségének, és arra is, milyen „titkokat rejt” ez a terület.

Read More
Szauder Rita Szauder Rita

Tíz év álomkarrier

Sikeres divattervező, feleség és boldog anyuka – Inspiráló beszélgetés a veszprémi származású, Budapesten élő Vajda Alexandrával egy izgalmas szakma kulisszatitkairól és a sikerhez vezető út lépéseiről.

Read More
Szauder Rita Szauder Rita

Fehérneműt ajándékba

Sokan vannak, akik szeretnék meglepni kedvesüket egy szép fehérneművel, de nem tudják, merre is induljanak el. A Triumph veszprémi márkaboltjának segítségével praktikus tanácsokat kaphatnak az alábbi PR videóban:

Read More